Lad nu vælgerne få lov til at bestemme

– af Birgitte Rasmussen og Axel Bredsdorff, medlemmer af Kommunalbestyrelsen (L)

Frem for at formulere positive visioner for kommunens udvikling, synes der i alle partier at være en utæmmelig lyst til at mene noget om LokalListen. Vi takker for den store interesse og for den opmærksomhed vi får, men – Lad nu vælgerne bestemme!

Mange partier har i disse uger travlt med at beskylde LokalListen for at mene for meget, mene for lidt eller for at mene det forkerte.

LokalListen overlader vi trygt den slags bedømmelser til borgerne, der har lejlighed til ved valget 17. november at tilkendegive i hvilket omfang, de er enige med LokalListen.

Man kan danne sig sin mening om LokalListen og vores politik gennem de lokale medier, i vores ugentlige digitale nyhedsbrev Rudersdal Tidende, på vores vægaviser på Birkerød og Holte station, når vi er på gaden i valgkampen eller ved at besøge vores hjemmeside www.lokallisten.dk.

Her vil man kunne læse Lokallistens over 40 forslag til kommuneplanen, vores gennemarbejdede budgetforslag, vores valggrundlag og vores værdier og holdninger til aktuelle politiske temaer som f.eks. madordningen og klimapolitikken.
Man kan også følge med i den debat, vi har med byens borgere i vores debatforum, eller man kan sende en SMS med teksten LL til 1220 og løbende få nyheder om LokalListens politik tilsendt direkte på sin mobil. 

LokalListen har valgt et lokalt udgangspunkt for vores politiske arbejde, de andre partier har valgt et nationalt udgangspunkt.
Der er vel plads til begge dele i en kommune som Rudersdal?

Skriv et svar til indlægget.