LokalListens 25 års jubilæum – hilsner fra nær og fjern!

Bent Pedersen, borgmester i Birkerød (1966-1978, 1981-1989):

“Jeg sender Lokallisten mine bedste lykønskninger i anledning af 25 års  jubilæet, og og jeg gør det i erindring om, at Lokallisten med sine dygtige repræsentanter i Birkerøds Byråd igennem debatter og kritiske spørgsmål var med til at forbedre  grundlaget for  Byrådets beslutninger.”

Ove C. Alminde, borgmester i Birkerød (1990-1993, 1998-2006)

“Lokallisten har 25 års jubilæum! Det var vel ikke hvad man havde forventet at opnå hos de græsrødder, der i sin tid startede Lokallisten?
I en god borgerlig kommune blev i naturligvis hurtigt de politisk uartige, som man helst ikke skulle lege med.
Men mandaterne arbejdede for jer når konstitueringerne skulle finde sted, det gav muligheder når man dengang kunne være det afgørende mandat når en borgmesterpost skulle reddes i land.
Det var vel starten på den politiske indflydelse, senere og nu er det det politiske arbejde der er grundlaget for succes.
Birkerøds borgere er uanset politiske tilhørsforhold kendetegnet ved en kritisk argumenterende indstilling til byens liv og hvorledes byen skal ledes. Det er dybest set dette, der har givet Lokallisten sin succes. I har været åbne for byens signaler, også de mere svage signaler.
Samarbejdet i byrådet ser jeg og de konservative tilbage på med stor tilfredshed. Når man ser bort fra den store udbygningsperiode af kommunen i 1960 – 70 er del vel ikke gennemført så mange store tiltag som netop i denne samarbejdsperiode, listen er lang og betydningsfuld for kommunens udvikling.

Politik er ikke bare partier og lister, bagved er der mennesker med ideer og vilje til handling og samarbejde, mennesker jeg igennem samarbejdet har lært at sætte stor pris på.
Lokallisten har stadig sine opgaver efter jubilæet, og jeg ønsker jer god vind også i den nye Rudersdal kommune, hvor man vel også får brug for nye legekammerater.
Mange gode ønsker skal følge jubilæet.”

Venstre i Birkerød og Venstre i Rudersdal:

“I ønskes hjertelig tillykke med jeres 25 års jubilæum,…”

sammen med en gave:

“- med de mange møder – mange steder – med mange mennesker – må det være nødvendigt med vedlagte (en kunst-akvarel-kalender) – så i hvert fald det 26. år kan styres. Tillykke med de 25. Mange hilsner V-i Birkerød.”

Det konservative Folkeparti:

“Tillykke kære Lokalliste. v/ Birgitte Scherning Povlsen”

Direktør Kim Høgh, Scion-DTU (tidl. kommunaldirektør i Birkerød):

“Kære Lokalliste. Hjertelig tillykke med jubilæet. I og jeres forgængere har sat et uafviseligt aftryk på vores kommune – tak for det! Jeg har nydt – og nyder at være sammen med jer – og ser frem til flere gode stunder. Jeg ønsker listen et godt valg og kvitterer med en slikskål til jeres forberedende møder.
Kh. Kim.
PS: 12+1 = et heldigt tal”

Dansk Folkeparti:

“Dansk Folekparti Rudersdal ønsker jer tillykke med 25 års jubilæet. Ønsker jer en rigtig god dag.
De varmeste hilsner fra Lokalforeningen DF Rudersdal, Bjarne Stjernegaard”

Jens Grønne (Blovstrødlisten) (tidl. kulturchef i Birkerød)

“Kære Lokalliste. Gammelt venskab…osv. Tak for samarbejdet gennem mange år. Og en speciel tak fordi I huskede mig. Vi har haft festlige og arbejdsomme stunder sammen lige siden jeres start. Min tid som “pensionist” går med Lokalliste arbejde i byrådet, foto rejser og meget andet.
De kærligste hilsner fra Jens”

Lokallisterne i Danmark

“Tillykke med dagen. Lokallisterne er absolut ikke døde, de er aktive og levedygtige. Det er I et godt bevis på. Held og lykke i det videre arbejde. Ønskes af Birgit Hemmingsen, landsformand i Lokallisterne i Danmark”

Liberal Alliance:

“Kære Lokalliste! Hermed et stort tillykke med jeres fødselsdag. Bemærk datoen 06/10/84 er den samme som det lodnummer (i Klasselotteriet) i har fået. Med den rigtige udtrækning her i oktober finansierer Liberal Alliannce jeres valgkamp!!! Men I vil nok hellere have 6 mandater!!!
Stort tillykke ønsker Lars Engelberth”

Radikale Venstre:

“Tillykke med de 25 år i lokalpolitik. Flot gået!
Med håb om et fint og frugtbart samarbejde – de bedste hilsner fra Rudersdal Radikale Venstre”

Lokallisterne i Region Hovedstaden:

“Tillykke med dagen. Lokallisterne har en god model i jeres måde, at gøre det på. I Region Hovedstaden går I foran i samarbejdet med andre lokallister. Det er vi meget glade for. Held og lykke i det videre arbejde, ønskes af Bjarne Pyndt, landsformand Lokallisterne i Region Hovedstaden”

Skriv et svar til indlægget.