LokalListen fik borgmesterposten!

– “Det har været en rigtig god dag”, begynder Anna Scharling Brun, kandidat for LokalListen.

– “Jeg startede kl.  9.00, hos hele 8.klasseårgangen på Dronninggårdskolen, som havde temauge om kommunalvalget i dag – afsluttet med en valgdag for forældrene. Vi skulle talemed partierne, der var partilederrunde og til sidst valg”. Anna fortsætter: –  “Partierne var selvfølgelig 8.klasserne selv. Det var en stor succes med stort forældreopbud og LokalListen var repræsenteret ved meget kompetente elever (ikke min egen datter!), der fremlagde vores mærkesager super flot. Valget endte med at LokalListen fik flest stemmer og borgmesterposten.”

Hvad kan de så bruge det til, spørger vi?
– “De vandt retten til at bestemme indholdet af en skoledag i næste uge!”,
slutter en glad Anna Scharling Brun.

Skriv et svar til indlægget.