Fabrin for evigt eller?

– af Axel Bredsdorff, på vegne af alle LokalListe-kandidater.

Til dette kommunalvalg er der kun to borgmesterkandidater i Rudersdal. Fabrin som betragter det som en selvfølge, at han fortsætter på posten efter 24 år og med absolut flertal. På den anden side står kandidaten fra kommunens næststørste parti, LokalListen. Vores kandidat Maria Steno tager udfordringen op for at vise vælgerne, der er et alternativ til Fabrin. I LokalListen mener vi ikke, man kan tale om et valg, hvis der ikke er noget eller nogle at vælge imellem. Ikke i Rudersdal og ikke andre steder.

I valgkampen har Socialdemokraterne, Radikale og Konservative da også erklæret det som et af deres mål at få brudt Venstres absolutte flertal, men det er desværre mundsvejr. På partiernes vælgermøde på Havartigården pegede de samme partier på forhånd på Fabrin som deres borgmesterkandidat. Så selv om Venstre mister det absolutte flertal beholder Fabrin med andre ord sit. Man må tro at Socialdemokraterne, Radikale og Konservatives spidskandidater til gengæld beholder de udvalgsformandsposter, de plejer at få bevilliget.

Som det ser ud nu, har vælgerne derfor kun én mulighed for ikke samtidig at stemme på Fabrin og Venstre, og det er at stemme på LokalListen. Det er ærgerligt, men sådan er det desværre indtil videre. Forhåbentlig vil der efter valget opstå nye muligheder for samarbejde, men det kræver din stemme.

Stem for forandring. Stem for mangfoldighed. Stem for at blive hørt. Stem på LokalListen.

Skriv et svar til indlægget.