Ny bestyrelse inviterer til at blive en del af LokalListens netværk

LokalListen Rudersdal har valgt ny bestyrelse. Ny bestyrelsesformand er Sten Troelstrup. Den nye bestyrelse vil fokusere på at styrke LokalListens netværk og inviterer alle borgere til at kontakte LokalListen med ideer, kommentarer og kritik. Bestyrelsen er på gaden til Ballroom i Birkerød hovedgade den 12. maj og vil desuden være at træffe til LokalListens månedlige åbent hus den sidste lørdag i måneden.

LokalListen har på sit årsmøde valgt ny bestyrelse. Bestyrelsen består af en blanding af erfarne og nye LokalListe-støtter og -medlemmer. Sten Troelstrup fra Birkerød, som er mangeårigt aktiv i LokalListen, er valgt til ny formand for bestyrelsen. De øvrige medlemmer er Maria Steno, som repræsenterer LokalListens medlemmer af kommunalbestyrelsen, mangeårigt medlem af LokalListen Kirsten Stilling, Birgit Heinskou, nyere medlem fra Holte, og Thomas N. Bruun fra Birkerød, som meldte sig ind i LokalListen under valgkampen i efteråret.

Den nyvalgte bestyrelse vil især fokusere på at styrke LokalListens netværk i kommunen.

– ”Dialogen med borgerne er vigtig for den politiske proces, og jo tidligere dialogen foregår, jo bedre. Derfor er vi selv opsøgende i forhold til at udvide vores netværk Vi får mange input og ideer fra de borgere, vi allerede kender, men vi vil også meget gerne kontaktes af borgere, der ellers ikke har nogen forbindelse med LokalListen”

Den nyvalgte bestyrelse vil være på gaden 12. maj til Ballroom i Birkerød hovedgade og vil tillige på skift deltage i LokalListens månedlige åbent hus arrangement, sidste lørdag i måneden kl. 11-13 i mødelokalet til venstre for indgangen til hovedbiblioteket i Birkerød. Her sidder en eller flere fra bestyrelsen og fra LokalListens gruppe i kommunalbestyrelsen parat til at svare på spørgsmål og drøfte aktuelle politiske problemstillinger i kommunen.

Bestyrelsen vil derudover satse på at arrangere offentlige debatmøder et par gange om året.

Skriv et svar til indlægget.