Væk med bøvlet (2)

Et andet udspil i ”Væk med bøvlet” er, at opsætning af mobilantenner ikke længere skal godkendes af kommunen. Teleselskaberne skal blot anmelde, hvor de vil sætte en mast op, uden krav om hvor detaljeret placeringen skal angives. Kommunen har så bare 14 dage til at undersøge denne placering i forhold til anden lovgivning, og hvis svarfristen bliver overskredet, kan teleselskaberne frit sætte masten op! Forestil jer hvordan forvaltningen skal kunne håndtere det, hvis teleselskaberne vælger at fremsende deres 30-40 ønskede masteplaceringer i Rudersdal på én gang! Vi vil få vores visuelle miljø fuldstændig ødelagt. Og ikke nok med det: Teleselskaber kan frit forhøje både eksisterende og nye master, hvis de ønsker det – det skal kommunen slet ikke have en mening om!

”Den fælles enighed i kommunalbestyrelsen om at være tilbageholdende med at imødekomme teleselskabernes endeløse ’ønsker’ ser nu ud til at miste sin betydning”,

udtaler LokalListens Axel Bredsdorff.

Skriv et svar til indlægget.