Rudersdal Tidende nr. 90: Læs det før din nabo!

LokalListen i Rudersdal kan i dag præsentere en helt dugfrisk udgave af Rudersdal Tidende – og årets første i øvrigt. Som altid handler Rudersdal Tidende om: Rudersdal! I særdeleshed om LokalListens holdning til igangværende sager, som optager kommunen – både stort og småt. Men også om det politiske spil “bag facaden”, som byens borgere sjældent eller aldrig får et indblik i.
I denne udgave kan du læse om:

  • hvordan Fabrin behændigt fik et LokalListen-forslag til at fremstå som sit eget,
  • hvordan vi forholder os til Ny Holte Kirkes ønske om tilbygning,
  • asbest (!) – og med hvilke økonomiske midler de skal fjernes,
  • en kort opridsning af, hvordan Fabrin og Venstre valgte at tilgodese “sine egne” efter sidste kommunalvalg; i tilfælde af, at nogen skulle have glemt (eller var i tvivl om), hvordan fordelingen så ud.

God læselyst!

Skriv et svar til indlægget.