LokalListen: Altid online?

Svaret er “Ja!”.
LokalListen er her og der og alle vegne. Ikke kun i pressen eller som link på kommunens hjemmeside. Vi kan skam mere end det.

www.lokallisten.dk i en mobiludgave.

Vores egen hjemmeside – som du sidder med nu – har alle muligheder for, at du kan komme i kontakt eller dialog med LokalListen. Enten ved at skrive til os direkte eller ved at kommentere på et af indlæg-gene. Som udgangspunkt vil du altid få et svar fra “forfatteren” selv – hvad enten det er én fra kommunalbestyrelsen eller én fra vores egen bestyrelse, som skriver.
Helt i tråd med vores slogan fra sidste kommunalvalg: Bliv hørt!
Derudover er hjemmesiden lavet så smart, at den selv tilpasser sig, hvis du skulle finde vej til den på en “smartphone”.

Ude i højre side af hjemmesiden gemmer der sig flere muligheder for, at man altid kan holde sig ajour med, hvad vi siger og mener. Her har man muligheden for, at tilmelde sig vores “Nyheder”, så man kan få bragt det seneste indlæg her på siden direkte i indbakken på computeren.

Er man bruger af det absolut hurtigste nyhedsmedie på internettet – nemlig Twitter – så bør man ikke snyde sig selv for dugfriske opdateringer og betragtninger fra @LokalListen (og mange andre). Udover den hurtige opdatering af nyheder, så er Twitter også god til dialog. Alt sammen på kun 140 tegn. Man det kan også indeholde en del. Se bare her:

Seneste “tweet” kan altid ses i menuen ude til højre.

Og så er der Facebook. Øverst til højre vil man finde et link til at “Like” vores Facebook-side. Her er man ligeledes meget velkommen til at stille spørgsmål og komme med indspark.
Så vidt alle de virtuelle muligheder. De er trods alt kun et supplement til at mødet mellem mennesker – borgere og politikere. Derfor er vi også glade for, at vi fortsat kan byde på en månedlig mulighed for dialog, når der er “Mød LokalListen” på Hovedbiblioteket i Birkerød.
Datoerne finder du her.

Skriv et svar til indlægget.