LokalListen har faste dialogmøder

Indlæg i FAA d. 24. okt. 2012, af Sten Troelstrup, formand for LokalListen i Rudersdal.

Det er en imponerende pressedækning (FAA 22.10.), Rudersdals nye borgmester Jens Ive (V) får i anledning af, at han har inviteret til et enkelt dialogmøde og varslet yderligere et eller to – tiden vil så vise, om det er udtryk for en permanent ny åbenhed i borgmester-stolen eller for noget andet. Jens Ive udtaler selv, at det er et godt tidspunkt, lige efter borgmesterskiftet og med kun et år til kommunalvalget, og det kunne tyde på, at det bare er valgkampen, der bliver skudt ind noget tidligere end sædvanligt. Men både før, under og efter valgkampen vil man den sidste lørdag i hver måned kunne møde repræsentanter for LokalListen i et mødelokale ved biblioteket mellem kl. 11 og kl. 13, som man har kunnet de seneste mange, mange år.
På lørdag d. 27. oktober er det den nyudnævnte formand for kommunalbestyrelsens Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalg Benny Würtz og formand for LokalListens bestyrelse Sten Troelstrup, der tager mod ris og ros, spørgsmål og ideer.

Skriv et svar til indlægget.