Borgerinddragelse

Thomas N. Feldborg Bruun

Thomas N. Feldborg Bruun

Thomas N. Feldborg Bruun fra bestyrelsen skriver:

I en tid hvor man som borger ofte får den fornemmelse, at alt mere eller mindre bestemmes og besluttes inde på Christiansborg, så er det så meget desto vigtigere at holde fast i det kommunale selvstyre og støtte op om det lokale og det nære.
For en (lokal) politiker må og skal dialogen med borgerne derfor være indiskutabel – ellers mistes dels troværdigheden men også muligheden for at få input og relevante spørgsmål. Fordi en politiker ved ikke alt, og har heller ikke ret i alt. Og derfor er ydmyghed vigtig.
I LokalListen har borgerne i mange år kunnet møde kommunalbestyrelsesmedlemmer og bestyrelse på Hovedbiblioteket i Birkerød, når der er “Mød LokalListen” samme sted. Hver den sidste lørdag i måneden – året rundt.
Her inviterer vi netop til dialog med alle dem, som lægger vejen forbi, og har noget på hjerte omkring vores kommune. Man behøver ikke engang at være enige med os. I lørdags (d. 23. feb.) drejede spørgsmålene sig bl.a. om p-pladserne ved Birkerød Station. Der er nu så megen pres på, at bilerne holder på fortovene på Banevænget/Gasværksvej, så den ældre medborger måtte gå zig-zag ned ad gaden. En anden efterlyste en cykelsti på Bregnerødvej mellem Birkerød og Høvelte pga. den mørke vej, hurtige trafik og dårlige oversigtsforhold. Gode spørgsmål og input som vi tager alvorligt.
Kommer du forbi Biblioteket i næste måned, så kig ind og mød LokalListen. Vi lytter…

Indlægget bragt som læserbrev på www.rudersdalavis.dk d. 25. feb. 2013.

2 tanker om "Borgerinddragelse"

  1. Mona Madsen

    Helt enig, hvad angår manglen på p-pladser omkring stationen. Jeg kører selv til Holte hver morgen af samme grund, selv om det er en dobbelt så lang tur.

    Svar

Skriv et svar til indlægget.