Godt nyt for pendlere i Holte og Birkerød

Bedre venteforhold i sigte, så pendlere slipper for at fryse til is i vinterperioden.

Så kom der endelig ”hul igennem” til DSB. Som svar på min henvendelse i august måned har DSB nu tilkendegivet, at der allerede i 2013 vil blive bygget ventefaciliteter på Holte Stations begge perroner. De vil blive placeret syd for de eksisterende halvtage, som man – hvad jeg er enig i – ikke ønsker at ødelægge. Udsigterne til at undgå at skulle fryse om vinteren på de forblæste perroner er derfor god.
I Birkerød er man ikke helt så langt, men man vil i 2014 i forbindelse med et renoveringsprojekt for hele Birkerød Station ”se på mulighederne for at forbedre ventefaciliteterne”. Det er jo også et slags tilsagn…
Vi glæder os over, at der måske endelig sker noget i denne sag, som vi rejste første gang for over 8 år siden.

af Axel Bredsdorff, medlem af Teknik- og Miljøudvalget for Lokallisten