Lirum-larum – katten gør æg

Helle

 

197 ord bruger Daniel E. Hansen (V) i FAA torsdag på at snakke udenom i et forsøg på at skjule, at han svarer direkte usandt på et ganske enkelt spørgsmål fra Helle Kold Nielsen (L).

Kommunen har fået tilført 4,5 mio kr fra staten med det udtrykkelige formål at hæve kvaliteten i de kommunale dagtilbud, dvs. til at lægge oveni de eksisterende budgetter for disse tilbud. Helle Kold Nielsen har opdaget, at kommunen ikke har øget budgettet med disse penge og spørger retorisk, om daginstitutions-brugerne er blevet snydt for millioner.

Daniel E. Hansen skriver, at svaret er nej, og remser op hvad kommunen har gjort på området siden 2008, som om det havde noget med sagen at gøre. Men det rigtige svar er ja, kommunen har ladet de ekstra penge til dagtilbud gå ind i den almindelige drift og dermed ’snydt’ dagtilbuddenes brugere for det kvalitetsløft, der var formålet med pengene. Det ved Daniel E. Hansen naturligvis godt, så hvorfor skrive det modsatte?

Læserbrev af Sten Troelstrup, kandidat for Lokallisten, bragt i Frederiksborg Amts Avis d. 19. oktober