Mange tusind tak

MariaAf Maria Steno

Helt præcis 5.555 gange tak – så mange stemmer fik Lokallisten nemlig. Det er lidt flere end i 2009, men lidt mindre i pct., fordi der er afgivet flere stemmer. Med 18 pct. af alle stemmerne og fire pladser i kommunalbestyrelsen er Lokallisten stadig den næststørste gruppe. Og selv om vi havde håbet på mere – for det havde vi selvfølgelig – er vi godt tilfredse og meget stolte over jeres store opbakning. LokalListen repræsenterer tæt på hver femte vælger i Rudersdal, og det vil vi bestræbe os på at gøre ordentligt. Vi sætter fokus på at skabe mere liv i kommunen og på at rykke både service og beslutninger nærmere dig. LokalListen vil være åbne, opfindsomme, nærværende, konstruktive og argumenterende, og vi vil søge indflydelse når, og hvor det er muligt. Som vi plejer. Endnu engang tak for jeres stemmer og jeres tillid.