Hvordan synes I selv det går, Post Danmark?

IMG_1075

Det gamle Birkerød Postkontor.

Posthuse lukker landet over og lytter ind som kombinerede legetøjsbutikker og boghandler i diverse supermarkeder. Tilbage står så gedigne postbygninger, som praktisk taget ikke bruges til noget. Det ser ud til at Holte Posthus er ved at blive renoveret – og godt for det. Til gengæld ser det ud til at Birkerød Posthus er dømt til at blive kondemneret! Det stigende forfald omkring ”Den røde Plads”, dvs. torvet mellem Administrationscentret og Posthuset forslummer, takket være den totale ignorance fra Post Danmark. Hvad er det for et signal at sende til byens borgere og gæster, at man skal passere forbi en så dårligt vedligeholdt bygning? Tomme lokaler er ét, men behøver vi se vandalismen udfoldes langs gangstierne?

Axel Bredsdorff (L) 
Formand for Byplanudvalget

OPDATERING 16.06.2015:
Axels indlæg nåede også Post Danmark på deres Twitter-profil i dag, og svaret kom prompte: Der bestilt afrensning. God service som fortjener at blive nævnt her: