LokalListen klar med 9 kandidater

Lokallisten stiller med ni kandidater til kommunevalget i november. Fælles for alle er at de alle har en solid lokal forankring, at de har værdifulde erfaringer fra mange forskellige lokale aktiviteter, og at de glæder sig at få en god dialog med borgerne i de kommende måneders valgkamp – og naturligvis også herefter.

”Samlet set rummer vores liste således 58 års erfaringer fra arbejdet i kommunalbestyrelsen, og med fire i den sammenhæng ubeskrevne blade kan vi også få øje på fornyelsen. Med nogle meget klart formulerede værdier og et omfattende valggrundlag står vi derfor godt rustet til de næste måneders debat”, siger Lokallistens spidskandidat Axel Bredsdorff.

På opstillingsmødet blev følgende valgt:

Anne Christiansen (Birkerød) har siddet 18 år i byrådet i Birkerød og kommunalbestyrelsen i Rudersdal for Lokallisten, herunder været formand for Børne- og Skoleudvalget i 9 år. Anne er uddannet biolog og arbejder som leder i Magistrenes Arbejdsløshedskasse.

Trine Dybkjær (Søllerød) er HR udviklingskonsulent og har her arbejdet med bl.a. leder- og talentudvikling. Trine sidder på 6. år som forældrevalgt næstformand i Vangeboskolens bestyrelse.

Mogens Wolf Johansen (Ebberød) har siddet et enkelt år i Birkerød Byråd for Lokallisten, er produktionskonsulent indenfor TV og event produktion, men har ved siden af dette været aktiv i det lokale kulturliv (bl.a. teater, Projekt Hus, Birkerød Revy)

Mona Madsen (Ravnsnæs) er medlem af kommunalbestyrelsen på 4. år, hvor hun især slår sine folder indenfor kulturområdet. Civilt har Mona arbejdet som bibliotekar, overbibliotekar i Birkerød og endelig som Kultur- og Fritidschef i Solrød Kommune.

Keld Stattau (Ebberød) er uddannet lærer og har prøvet det meste indenfor alle niveauer af folkeskoleverdenen. I dag er Keld igen lærer og dertil formand for grundejerforeningen Svaneparken og har et solidt kendskab til de lokale politiske forhold.

Sten Troelstrup (Birkerød) er uddannet ingeniør og sluttede sit arbejdsliv som IT-chef i GEUS. Sten var drivende i de mange aktiviteter der foregik i og omkring vores daginstitutioner i 1970ernes slutning og 1980erne, som aktiv forældrerepræsentant. Var medlem af Skatteankenævnet i Birkerød, er i dag i Birkerød Vandværks bestyrelse og har gennem en lang årrække været Lokallistens formand.

Luc de Visme (Bistrup) vil være de fleste bekendt fra snart sagt enhver aktivitet i og omkring Birkerød Hovedgade, Torvedage og adskillige kulturelle aktiviteter i nærområdet. Luc er uddannet ingeniør og formand for det franske socialistpartis danske sektion.

Birgitte Rasmussen (Trørød) har i næsten fire år siddet i kommunalbestyrelsen i Rudersdal lig efter kommunesammenlægningen. Her var hun meget aktiv i såvel social- og sundhedsudvalget som i miljø og teknikudvalget. Birgitte arbejder på Rigshospitalet som sygeplejeske.

I foråret udpegedes Axel Bredsdorff (Vedbæk) som Lokallistens spidskandidat. Axel har siddet i byråd/kommunalbestyrelse uafbrudt i 32 år, og har varetaget adskillige formandsposter, været viceborgmester og såmænd også borgmester i en kortere periode. Uddannet cand. scient. Og med 35 års arbejde i gymnasiet.