Lokallisten inviterer til middag den 25. januar

Torsdag den 25. januar inviterer Lokallisten i Rudersdal alle sympatisører til en lækker fællesmiddag i restaurant Mantzius i Birkerød.

– Vi giver et tilskud, så deltagerprisen kan holdes nede på 100 kroner per person, fortæller medlem af kommunalbestyrelsen Mona Madsen (L).

– Til gengæld forventer vi, at deltagerne undervejs i middagen også vil være med til at give os feed-back på, hvordan de synes, vi håndterer vores politikerhverv, og hvordan vi kan skærpe profilen i den valgperiode, vi nu tager hul på.

Ved valget i november fik Lokallisten 3650 stemmer – svarende til 11,6 procent af alle de gyldige stemmer.

– Vi er stolte af den store opbakning, vi har i kommunen – men der er stadig mange, måske især i den tidligere Søllerød Kommune, som ikke kender Lokallisten. Vi håber meget på, at vores middagsgæster også kan give os gode ideer og inspiration til, hvordan vi når bredere ud og får et tæt kontaktnet over hele kommunen, lyder det fra Mona Madsen.

Tilmelding til middagen kan ske – så længe der er pladser – til Mona Madsen på mailadressen moma@rudersdal.dk