Lokallisterne, der ikke vil dø

Der var en interessant artikel i Frederiksborg Amts Avis den 26. oktober 2020.

Ulrik Kjær, professor i Statskundskab og forsker i kommunalvalg, peger blandt andet på, at lokallister kan tiltrække vælgere, der er trætte af landspartiernes fløjkampe, bogstavlege og centrale styring – og foretrækker lokalt kendskab og pragmatisk samarbejde.

Roger Buch, som også forsker i dansk lokalpolitik, peger desuden på, at vejen ind i politik – og dermed adgangen til at få demokratisk indflydelse – er lettere gennem en lokalliste end igennem en topstyret landspolitisk organisation.

Om et års tid skal vi have kommunalvalg igen. Har DU overvejet at blive kandidat for LokalListen? Hvis Ja, kan du bare ringe til formanden for bestyrelsen på tlf. 4581 6999 eller bare skrive en mail til, Sten Troelstrup,

Venlig hilsen, Mona Madsen, medlem af kommunalbestyrelsen