Jeg giver stafetten videre til Matilde

“Jeg fraflytter kommunen og kan ikke stille op til valget i Rudersdal. Derfor giver jeg stafetten videre til Matilde Broberg Ekstrøm.

Matilde er en af de tre nye kandidater hos Lokallisten. Matilde har en meget stærk baggrund, idet hun er uddannet på social- og sundhedsområdet. Hun har børn i skolen og i børneinstitutioner. Hun er dygtig til at kommunikere, og jeg fornemmer, at hun kan rigtig meget på det politiske.

Jeg vil generelt gerne have flere kvinder i bestyrelser, og dermed også i kommunalbestyrelsen. Jeg synes, at det er vigtigt, at der er ligevægt i kommunalbestyrelsen, og det handler blandt andet om en kulturændring og tonen blandt medlemmerne.

Jeg tror også, at mænd og kvinder har forskellige ting at byde ind med og arbejder på forskellige måder. Jeg synes også, at det er vigtigt i forhold til vores borgere, som er kønsligt lige fordelt.”

Trine Dybkjær, medlem af kommunalbestyrelsen i Rudersdal

Facebook
Twitter

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *