Maria Steno

(Maria Steno og Anna Scharling Brun er kommunalbestyrelsesmedlemmer, men stiller ikke op igen af personlige grunde)

“Jeg har forsøgt i Rudersdal at skabe dialog og nærhed mellem kommunen og os, der bor her, og jeg har konsekvent arbejdet for at øge den politiske prioritering af børne- og skoleområdet. Ikke alt, jeg har kæmpet for, er lykkedes og slet ikke i første forsøg, men det har i alle årerne givet mening og været umagen værd. Jeg håber, jeg får mulighed for at vende tilbage til lokalpolitik igen senere. Det har været en ære,” siger 38-årige Marie Steno til Frederiksborg Amts Avis.

Maria Steno har siddet i byrådet i 20 år, mens Anna Scharling Brun har siddet de sidste otte år. Listens nye spidskandidat Axel Bredsdorff er ærgerlig over, at listen mister så meget erfaring og to så dygtige politikere, men har forståelse for deres valg.

“Vi har fået nogle nye gode kandidater, så vi må jo prøve at fylde hullerne ud efter bedste evne. Det er klart, at vores vælgere lige skal vænne sig til, at Maria ikke længere er frontfigur, men det kan lade sig gøre, og vi må jo også sige, at ingen er uundværlige,” siger Axel Bredsdorff til Frederiksborg Amts Avis. 

 

—-> Læs om kandidaterne for KV17