Mona Madsen

Mona_Madsen

Det skal være godt at være:

  1. Barn: God plads – hvorfor lukke institutioner, når ungerne i forvejen er klemt sammen? Tryghed – godt personale, individuel omsorg, varierede institutioner og skoler i lokalsamfundene.
  2. Aktiv: Fleksible idræts- og motionsmuligheder tæt ved dig. Gode cykelstier. Tilskudsprincipper, der fremmer det lokale kulturliv og nye initiativer.
  3. Borger: En ny lydhørhed og åbenhed i kommunens administration.

Kontakt mig her:

Facebook

monmadsen@gmail.com

www.monamadsen.dk

Telefon: 4582 0646

Adresse: Carl Plougs Vej 71, Ravnsnæsset, 3460 Birkerød

Om Mona

Jeg er fritids- og kulturchef i Solrød Kommune. Har i 25 år udforsket kommunal tankegang, processer, vilkår og forhindringer – men min nysgerrige, fornuftssøgende og let oprørske natur har endnu ikke syltet mig ind i en ”vi plejer”- og ”det kan man ikke”-tankegang. Derfor vil jeg have gode muligheder for at bringe frisk luft ind i det politiske miljø.

Erhverv/uddannelse:

Fritids- og kulturchef, Solrød Kommune. Uddannet som Bibliotekar DB. Master i Oplevelsesledelse, RUC. Samt mange andre småkurser.

Derfor stiller jeg op:

Jeg kan bidrage med alsidig viden, analytiske evner og nytænkning. Og så synes jeg, at den politiske/administrative kultur i kommunens top trænger til at blive udfordret af mere moderne, tillidsbaserede ledelsesfilosofier.

Mine mærkesager:

Generelt: at se nøgternt på sagerne, uden landspolitiske dogmer og snærende studehandler. Jeg går ind for mangfoldighed og plads til individualitet og tror på, at kommunens ansatte kan udvikle servicen inden for budgetrammen, hvis de får lov til at tænke selv og slippe bureaukratiet. De små samfund skal støttes, ikke aflives med skole- og institutionslukninger. Vi skal tiltrække nye familier og erhvervsvirksomheder, bl.a. med gode tilbud, spændende boligområder, kultur og fritidsaktiviteter – liv over hele kommunen. Godt styret økonomi er en selvfølge.

Min politiske baggrund:

Som ung var jeg medlem af både VU og KU – for festernes skyld! Siden har jeg kun fulgt politik fra den administrative sidelinje i mine kommunale jobs, og det er første gang, jeg stiller op.