Morten Noppenau

I Lokallisten er vi glade for at kunne præsentere Morten Noppenau som en af vores nye kandidater til kommunalvalget i november. Morten bor i Birkerød. Han er 34 år gammel, gift og far til Martin på 4 år. Han er uddannet maskiningeniør fra DTU og arbejder nu som kundeansvarlig inden for den tekniske branche.

Tidligere har han boet og arbejdet bl.a. i Ungarn, Tyskland og Angola – nu har han slået sig permanent ned i Rudersdal, og det har vakt lysten til at engagere sig lokalt.

Han har været engageret i Lokallisten et stykke tid, han har mange ideer til hvordan vi får sat mere liv i vores politiske arbejde, og han har stor lyst til at komme rigtigt i gang. Morten vil noget med lokalpolitik, og interessen for at komme helt ind til kernen og gøre en forskel i den grad tilstede.

Morten vil især kæmpe for at forbedre forholdene for Rudersdals skoler og institutioner, så vi kan blive Danmarks mest attraktive kommune for børnefamilier.

Han vil samtidig fokusere på Rudersdals grønne profil og miljø, og med sin tekniske baggrund og sin erhvervsmæssige erfaring, har han et godt udgangspunkt for at være med til at skubbe til udviklingen på disse områder. Det vil styrke Lokallisten at vi har fået Morten med ombord, og vi ser meget frem til valgkampen.