Sten Troelstrup

Sten

Mine mærkesager

  1. Personlige hensyn er vigtige. Vi har ikke alle brug for den samme service eller lige mange minutters hjemmehjælp.
  2. Genbrug er guld. Vi skal sortere affaldet hvor vi bor, og vi skal have en byttecentral på genbrugsstationen i Birkerød.
  3. Fart dræber. Sikkerhed er vigtigere end bilisternes fremkommelighed – vi skal have faste hastighedskontroller på Øverødvej og det giver ingen mening at rette Vasevej ud.

Kontakt mig her:

sten.troelstrup@gmail.com

Telefon: 4581 6999

Mobil: 2112 1161

Adresse: Vandtårnsvej 28, 3460 Birkerød

Om Sten

Jeg er vokset op i Holte og har siden 1971 boet i Birkerød med udsigt til Rude Skov. Gift for anden gang, vi har tilsammen seks voksne børn og foreløbig syv børnebørn i alderen 3 til 10 år. Mine fire sønner har gået i vuggestue, børnehave, kommuneskole (Sjælsø-) og gymnasium i Birkerød, og mine forældre har boet hhv. bor på et af Rudersdals plejehjem.  Jeg hugger sære dyr i sten og vasker kattemadsdåserne af, inden de ryger til genbrug.

Erhverv og uddannelse
Pensioneret i 2012 efter 27 år som it-chef og leder af ’Afdelingen for It, Information og Logistik’ i en forskningsinstitution i Klima- og Energiministeriet. Før det 15 år i udviklingsafdelingen på det daværende Datacentralen. Uddannet civilingeniør (1969) og programmør og systemplanlægger (1972).

Derfor stiller jeg op
Jeg tror på, at langt de fleste mennesker har det bedst og yder mest, privat og professionelt, når de møder respekt og får mulighed for at tage ansvar og bruge deres viden og færdigheder. Dét vil jeg godt være med til at fremme i Rudersdal kommune – både ved at give borgerne mere indflydelse på de beslutninger, der handler om deres eget liv, og ved at slippe de kommunalt ansatte og deres faglighed og engagement løs. Fx vil der, når jeg og de mange andre i min generation her i kommunen får behov for hjælp, ikke være penge til at alle får det samme. Den prioritering tør jeg ikke overlade til hvem som helst. Det kræver politikere og medarbejdere som agerer med hjertet og i samtale med modtageren. Som den hjemmehjælper, der gik ture i skoven med min mor til min mor kendte hende godt nok til at lukke hende ind.

Og så både kan og skal vi gøre meget, meget mere på miljø-, klima- og energiområdet, både hver for sig og som kommune.

Min politiske baggrund
Jeg har engageret mig på brugersiden siden mine ældste børn startede i vuggestue – forældreråd, børnehavebestyrelse, forældrenævn, daginstitutionssamråd, socialt forbrugerråd, klasseråd, skolebestyrelse og gymnasiebestyrelse. Jeg har været medlem af Lokallisten i 16 år og formand for bestyrelsen de sidste fire. Jeg har stillet op før, uden at blive valgt.