Thomas N. Feldborg Bruun

Thomas

Mine mærkesager

  1. Kajerødskolens grund. Jeg tror på nyt liv i området i form af den perfekte blanding af almene og private boliger, medborgerhus og verdens fedeste kombinerede skater- og parkourbane!
  2. Skolerne i Rudersdal. Drømmer om fremragende børn! At vi med de rette rammer kan skabe de optimale betingelser for vores børn, og de dygtige voksne som omgiver dem.
  3. Dagtilbud. Jeg ønsker MERE mangfoldighed og individuelle karakteristika – og bevarelse af de små institutioner i nærheden af hvor borgerne bor.
  4. Skaterbane til de unge. Vi skal have den sejeste skaterbane i Birkerød, som de unge selv skal være med i planlægningen af. Senere kommer turen til resten af kommunen. Og streetart? Ja tak! Det skal være SJOVT at være ung i Rudersdal!

Kontakt mig her:

Facebook

Twitter

Min hjemmeside

thomasnbruun@me.com

Om Thomas

Jeg er født og opvokset i Birkerød/Kajerød (og gik på Kajerødskolen) og begejstres nemt – ofte af politiske emner eller sidste nye åbenbaring fra Apple.
Dedikeret i alt hvad jeg går ind i – hvad enten det drejer sig om en ubegribelig lukning af mine børns gamle skovbørnehave eller som da jeg var udsendt som FN-soldat i ex-Jugoslavien: Ikke i jagten på spænding, men fordi jeg ønsker at gøre en forskel – også i Rudersdal.

Erhverv/uddannelse:
Viceinspektør på ungdomsskolen i Rødovre, Diplom i ledelse.
Har arbejdet med unge de sidste 15 år. Både i klub i den daværende Birkerød Ungdomsskole – senere viceinspektør samme sted. Efter kommunesammenlægningen SSP-koordinator og afdelingsleder i Ung i Rudersdal.

Derfor stiller jeg op:
Som kandidat går jeg til valg med sloganet “Fremragende børn”.
I det ligger et håb om, at kunne gøre en forskel for børn og unge i Rudersdal.
Det lyder måske ambitiøst, men det er jeg også – og dertil nærer jeg et brændende ønske om, at vi i kommunen bliver bedre til at inddrage og lytte til borgerne og de dygtige medarbejdere, som er ansat. Hvad enten det er sagsbehandleren, skolelæreren eller pædagogen.

Det skal ske tidligt i processen, så alle i højere grad føler sig hørt – og dermed får ejerskab for det, som vedrører dem.

Jeg påberåber mig retten til ikke at vide alt. Det er usædvanligt for en politiker, I know.
Jeg vælger den ydmyge tilgang til mine temaer – og politik i det hele taget: Jeg har holdningerne og en vis viden, men ved du mere end mig så sig frem – jeg lytter…

Du kan læse mere uddybende om alle mine mærkesager på min hjemmeside:
Min politiske baggrund:

Jeg har været medlem af Lokallisten de sidste fire år, og siddet i bestyrelsen lige så længe. Dertil engageret landspolitisk som hovedbestyrelsesmedlem i LU – Landsforeningen af Ungdomsskoleledere.